Καταλά: “Το πιστεύουμε και θα πάμε για πρόκριση στους ομίλους – Δεν θα είναι όμως καθόλου εύκολο”

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα για την κλήρωση των ομίλων

Ο Ισπανός προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά μίλησε στα επίσημα social media των “γαλάζιων” αναφορικά με την κλήρωση των ομίλων.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

«Παρακολούθησα με αγωνία την κλήρωση, παρά την κούραση και την ταλαιπωρία της χθεσινής ημέρας», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ομάδας μας κ. Νταβίδ Καταλά αναφορικά με την κλήρωση των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ο Καταλανός προπονητής μίλησε στο www.apollon.com.cy για το αποτέλεσμα της κλήρωσης της Παρασκευής (26/08) εκφράζοντας την αισιοδοξία του χωρίς ωστόσο να υποτιμά τις αντιπάλους που προέκυψαν.

«Για να είμαι ειλικρινής έχουμε τις πιθανότητες μας αλλά από την άλλη έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλο όνομα κι από μια σπουδαία ποδοσφαιρική σχολή όπως είναι η Ολλανδία. Είναι ένας καλός όμιλος , με ωραίες ομάδες και θα γίνουν πραγματικά εξαιρετικοί αγώνες» ήταν η αρχική του τοποθέτηση για τις αντιπάλους μας.

Πιστεύετε στην πρόκριση;

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της φάσης των ομίλων και σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Είμαστε αισιόδοξοι από τη μια, αλλά απόλυτα συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι για το ποιοι είμαστε και το τι μπορούμε να πετύχουμε. Δεν θα υποτιμήσουμε καμιά ομάδα. Το χειρότερο πράγμα είναι να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Παρατηρώ δεξιά κι αριστερά μια υπέρμετρη αισιοδοξία η οποία ναι μεν είναι καλό να υπάρχει, αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να αισθανόμαστε ότι υπερτερούμε σε μεγάλο βαθμό και να μπαίνουμε στο γήπεδο με υπερβολική αυτοπεποίθηση επειδή μπορεί να τιμωρηθούμε. Επαναλαμβάνω, βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων και όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ, είναι άξιες και δίκαια προκρίθηκαν.

Θα παλέψουμε για να προκριθούμε αλλά από την άλλη πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

Το πιστεύουμε και θα πάμε για πρόκριση!

Τι γνωρίζουμε για τους αντιπάλους μας;

Για την ΑΖ ξέρουμε τι ομάδα είναι και την ποιότητα που διαθέτει. Αγωνίζεται και προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες της Ολλανδίας.

Για να είμαι ειλικρινής την Βαντούζ δεν τη γνώριζα. Είναι η πρώτη φορά που ακούω γι’ αυτή την ομάδα αλλά είμαι σίγουρος ότι για να έφτασε σε αυτό το επίπεδο, κάτι έχει να επιδείξει.

Η Ντνίπρο μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη της φάση λόγω του πολέμου, μα πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Θα παρακολουθήσω τα παιχνίδια που έδωσε με την ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες και θα σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα.

Βρισκόμαστε σε φάση συλλογής στοιχείων αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα για τους αντίπαλους μας. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy