Υστέρησε στην πρεμιέρα η Καρμιώτισσα και ηττήθηκε

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-2

Δεν ήταν καλή η Καρμιώτισσα στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον αντίπαλο της, όμως στην επανάληψη και αφού έγιναν αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου κατάφερε να ισοαφρίσει με κεφαλιά του Ντούρις σχετικά νωρίς. Στη συνέχεια όμως έριξε και πάλι τον ρυθμό της με τη Νέα Σαλαμίνα να γίνεται πιο επιθετική και να καταφέρνει να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να ισοφαρίσει και πάλι όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χάσει στην πρεμιέρα από τον αντίπαλο της με 2-1!

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν πρώτα ρυθμό και στη συνέχεια να επιβληθούν στον αντίπαλο τους. Η Καρμιώτισσα από πλευράς της έδειχνε να ψάχνεται στο πρώτο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου και να ψάχνει να απειλήσει κυρίως από τα πλάγια, πότε από αριστερά και πότε από δεξιά.

Στην πρώτη τελική στον αγώνα που ήταν για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ο Κλίμοβιτς με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έβαλε τη Νέα Σαλαμίνα μπροστά στο σκορ στο 29΄. Μετά και το γκολ ο ρυθμός του αγώνα πήγε να ανέβει και η Καρμιώτισσα είχε τη μεγάλη της ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 38΄, όταν ο Κουλιμπαλί έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο, που δεν έφεραν αλλαγή στο σκορ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-0 για τη Νέα Σαλαμίνα. Η Καρμιώτισσα θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμό, να γίνει πιο απειλητική στην επίθεση, ενώ θα πρέπει να κλείσει χώρους στην άμυνα της για να μην κατεβαίνει εύκολα η Νέα Σαλαμίνα στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρμιώτισσα μπήκε αρκετά επιθετικά κάνοντας μάλιστα και δύο αλλαγές. Η επιθετική της πρωτοβουλία καρποφόρησε στο 55΄, όταν μετά από κόρνερ, ο Ντούρις που μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Κουλιμπαλί ισοφάρισε για τους «πορτοκαλί». Μετά και το γκολ το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες.

Η Καρμιώτισσα υποχώρησε αδικαιολόγητα με αποτέλεσμα να δώσει χώρους στη Νέα Σαλαμίνα με αποτέλεσμα στο 81΄ο Μιγκελίτο με πολύ ωραίο σουτ να στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Knobloch, που στην αμέσως επόμενη φάση έσωσε την ομάδα του από τρίτο γκολ. Το ίδιο έκανε και στο 85΄που έσωσε σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από την Καρμιώτισσα για τον Dumbia που από πολύ κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τη Νέα Σαλαμίνα να προφυλάξει τα υπέρ της δεδομένα, ενώ η Καρμιώτισσα προσπάθησε να να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα η Καρμιώτισσα να ηττηθεί με 2-1 από τη Νέα Σαλαμίνα.

 

 

Κίτρινες: Podstawski, Malone / Τιάγκο, Οφόρι

Νέα Σαλαμίνα: Μελισσάς, Οφόρι, Σεργίου, Καλογήρου(78΄Καρλίτος), Ντιακιτέ, Φράγκος(67Μιγκελίτο), Κλίμοβιτς(69΄ Ντορεγκαράι), Τιάγκο, Λιπόμπε(67΄Κουμούρης), Φλοριάν(78΄Φελίπε)

Αναπληρωματικοί: Kυριακίδης, Παύλου, Μιγκελίτο, Κουμουρής, Καρλίτος, Νικολάου, Ντορεγκαράι, Μαργκάσα, Βίκτωρος, Φιάκας.

 

Καρμιώτισσα: Knobloch, Χούμποτσαν, Malone, Τζανακάκης, Podstawski(46΄Doumbia), Coulibali(46΄Ντούρις), Χουσμπάουερ(83΄Ζελάγια), Καλτσάς(71΄Χατζηβασίλης), Medimorec, El Allouchi(85΄Οικονομίδης), Celutska

Αναπληρωματικοί: Σπόλιαριτς, De Nooijer, Doumbia, Gradinaru, Ανδρονίκου, Χατζηβασίλης, Οικονομίδης, Χρίστου, Mico, Duris. Ben Sallam, Zelagia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy