Πλουτής: “Νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα – Κοιτάζουμε για παίκτες που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή”

Σημερινές(26/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε σήμερα(26/8) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προπώληση για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη: «Έχουμε ουρές και λυπούμαστε πάρα πολύ που ταλαιπωρείται ο κόσμος για να πάρει ένα από τα 4000 που είναι στη διάθεση μας, σε ένα γήπεδο που χωράει 13 χιλιάδες κόσμο. Απολογούμαστε στον κόσμο για την ταλαιπωρία».

Για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ: «Πρέπει να πάρουμε και την απέναντι κερκίδα για να φιλοξενήσουμε τον κόσμο μας. Ήδη έχουμε κάνει τις διευθετήσεις μας όμως αυτό είναι κάτι που θα δούμε από την επόμενη Δευτέρα. Εμείς έχουμε την καλή διάθεση να δώσουμε ένα χώρο και για τη φιλοξενούμενη ομάδα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Νοιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όσο μπορούμε να είμαστε έτοιμοι σε μια πρεμιέρα. Αντιμετωπίζουμε κάποια μικροπροβλήματα όμως ο Χόρχε Σίλας προετοιμάζει την ομάδα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Είναι εκτός σίγουρα οι Μεντόγεβιτς και Νεοφύτου. Θα ξεκαθαρίσει στην απογευματινή προπόνηση η παρουσία των Τσέποβιτς και Κατσανίκλιτς».

Για το κεφάλαιο της ενίσχυσης: «Το παραθυράκι είναι ανοιχτό για μας. Έχουμε θέση ανοιχτή και αυτό θα το δούμε μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Κοιτάζουμε για παίκτες που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy