Εδώ μαζεύονται οι Απολλωνίστες για Καραϊσκάκης – Πληροφορίες

Ανακοίνωση από Απόλλωνα

Ο Απόλλωνα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα για τα Playoff του UEFA Europa League στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» Πέμπτη (25/08, 22:00), ότι το σημείο συγκέντρωσης για την μετάβαση τους στο Γηπεδο.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα για τα Playoff του UEFA Europa League στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» Πέμπτη (25/08, 22:00), ότι το σημείο συγκέντρωσης για την μετάβαση τους στο Γηπεδο θα είναι το Παναθηναϊκό στάδιο (Καλλιμάρμαρο) [Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αθήνα 116 35].

Παναθηναϊκό στάδιο (Καλλιμάρμαρο)

Οι φίλαθλοι μας θα μεταβούν στο στάδιο με λεωφορεία τα οποία θα συνοδευτούν από την ελληνικη αστυνομία από το Καλλιμάρμαρο Σταδιο στις 18:00 και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο μετά τη λήξη του αγώνα.

Διαθέσιμα εισιτήρια στο MOXY HOTEL

Όσοι φίλοι της ομάδας μας, δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα, υπενθυμίζεται ότι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το ξενοδοχείο MOXY HOTEL το οποίο βρίσκεται στην οδό Σταδίου 65, Αθήνα 105 51.

Moxy hotel

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Η γηπεδούχος ομάδα όρισε την τιμή του εισιτηρίου στα €20 (θύρες 26 και 27).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy