Νέος χορηγός για τους πρωταθλητές…(video)

Απόλλων και Beonix ξεκινούν και επίσημα τη συνεργασία τους

Τον νέο της συνεργάτη, την BEON1X παρουσίασε η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, το πρωί της Τρίτης (23/08) στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο του 2023 και θα υπάρχει η προοπτική για επέκταση της και για την σεζόν 2023-2024.

Οι τοποθετήσεις:

Τον λόγο πήρε αρχικά το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ κ. Σωκράτης Έλληνας ο οποίος χαρακτήρισε την συνεργασία ως πολύ σημαντική επειδή πρόκειται για μία πασίγνωστη εταιρεία με διεθνές εκτόπισμα.

«Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να υπάρχει μια συνεχή αναβάθμιση στις συνεργασίες της ομάδας μας. Φέτος θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη μας χρονιά την τελευταία δεκαετία. Σήμερα είμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε την Beonix, η οποία εμπιστεύτηκε τα δικαιώματα της διαφήμισης στην εταιρεία μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί δραστηριοποιείται και εκτός και γιατί διοργανώνει διεθνής εμβέλειας εκδηλώσεις, που αφορούν όλες τις τέχνες. Άρχισε να δραστηριοποιείται και στην Κύπρο».

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, η εκπρόσωπος Τύπου της Beonix, Vaida Rickute, αφού εξέφρασε την χαρά της που η εταιρεία του θα αποτελέσει συμπαίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού, εξήγησε τους λόγους που τους ώθησαν να προχωρήσουν σε αυτή την συνεργασία.

«Το σύμπλεγμα τέχνης Βeonix είναι ένας διεθνής οργανισμός που θα δραστηριοποιείται στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Η υλοποίηση του πρότζεκτ θα ολοκληρωθεί σταδιακά το διάστημα 2022-2025 με στόχο να γίνει ένα από τα κοινοπολιτειακά κέντρα στον κόσμο. Το πρώτο βήμα είναι η διοργάνωση φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής που θα πραγματοποιηθεί τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη στη Λάρνακα. Θα λάβουν μέρος διεθνούς εμβέλειας dj. Επιλέξαμε τον Απόλλωνα γιατί ο Απόλλωνας δίνει σημαντικές βοήθειες και στον πολιτισμό. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να ανοιχτούμε στην κυπριακή αγορά».

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αφού καλωσόρισε τη χορηγό εταιρεία υποσχέθηκε ότι και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες από αυτή τη συνεργασία.

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ακόμη μια χρονιά, για να κερδίσει και η BEON1X και ο Απόλλωνας από αυτή τη συνεργασία. Ελπίζω να κερδίσουμε για ακόμη μια φορά το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό να νικήσουμε την Πέμπτη και να προκριθούμε. Όλοι γνωρίζουμε με ποιον παίζουμε, αλλά μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να αγωνιστούμε στους ομίλους του Europa League.»

 

Παρακολουθείστε το βίντεο της παρουσίασης:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy