Στο «Ολντ Τράφορντ» ο Καζεμίρο!

Παρών στο «Ολντ Τράφορντ» για το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων», Καζεμίρο.

Πολλές υποχρεώσεις είχε σήμερα ο Καζεμίρο, καθώς μετά την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αναχώρησε κατευθείαν για την Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έφτασε στο Μάντσεστερ και συνελήφθη από οπαδούς και δημοσιογράφους τη στιγμή που έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ», από όπου θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, η μεταγραφή θα κοστίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντά στα 70 εκατ. ευρώ ενώ οι ετήσιες αποδοχές θα φτάσουν τα 12-13 εκατ. ευρώ, σε αντίθεση με τα αρχικά ρεπορτάζ που έκαναν λόγο ακόμα και για διπλασιασμό των αποδοχών του φτάνοντας στα 20 εκατ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy