Όπως και πέρσι… έτσι και φέτος!!!(pics)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση παρουσιάστηκε το ρόστερ του Άρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Παρουσιάστηκε σήμερα(22/8) το ρόστερ του Άρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, κάτι το οποίο έγινε και πέρσι και πλέον γίνεται συνήθεια.

Αρχικά την εκδήλωση άνοιξαν οι τυμπανίστες του Άρη, που πλέον έγιναν σήμα κατατεθέν, ενώ το λόγο πήρε στο πάνελ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, παρουσίασε βίντεο με τα επιτεύγματα της περσινής χρονιάς στο οποίο μίλησαν οι πρωταγωνιστές Σπολιαριτς, Γιαγκό, Βάνα Άλβες, Μόργκαν, Σικόρσκι και άλλοι για την επιτυχημένη χρονιά.

Στο πάνελ ακολούθως κλήθηκε, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Γιαννέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα μπορούσαμε για κάτι περισσότερο, ήταν πολλά και έμπειρα άλογα στην κούρσα, βρεθήκαμε κοντά στο να χάσουμε τα πάντα όμως τα καταφέραμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επέστρεψε ο κόσμος του Άρη και ανέκτησε την περηφάνια του. Μπροστά μας η επόμενη μέρα με νέους στόχους. Λέξεις κλειδιά η σταθερότητα και η διάρκεια. Αν τα έχουμε αυτά τα στοιχεία μπορούμε να βρεθούμε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας διεκδικώντας κάθε διάκριση». Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην περσινή σεζόν, αλλά και για τη φετινή και τα νέα πράγματα που θέλει μαζί με το επιτελείο του να περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Αφού παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας και έγινε η γνωριμία με τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ακολούθησαν ερωτήσεις που αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι, το θέμα του νέου γηπέδου αλλά και τους στόχους που τέθηκαν για τη νέα χρονιά.

Δείτε όλη την παρουσίαση του ρόστερ του Άρη και όσα έγιναν

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy