ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Το αντίο στο Ζόρνιγκερ, η εκδρομή στο Πειραιά και το Σούπερ Καπ

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων για όλες τις τελευταίες εξελίξεις

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα μέσω ανακοίνωση τους ενημερώνουν για την εκδρομή που ετοιμάζουν στον Πειραιά, το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια για το Σούπερ Καπ, για τα τελευταία γεγονότα και είπα το δικό τους αντίο στο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

Η ανακοίνωση:

“Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Γαλανόλευκη και συνάμα ιστορική μέρα η σημερινή, με τον ΘΡΥΛΟ να διεκδικεί ένα ακόμα τρόπαιο μετά το βαρύτιμο. Πέραν από τη μουρμούρα και την ανησυχία όλων μας για τις καταστάσεις που διαδραματίζονται στην ομάδα μας, το καθήκον μας σαν οπαδοί είναι να σταθούμε στο πέταλο όπου ανήκουμε, στηρίζοντας την μεγάλη ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα τρόπαια.
Τα θέλουμε όλα. Όλοι μαζί λοιπόν σαν μια γροθιά, πάμε για ακόμα μια παράσταση όπως μόνο εμείς ξέρουμε, με μόνο στόχο να το φέρουμε κι αυτό στη Λεμεσό.
Τα λεωφορεία αναχωρούν στις 18:30.

Αξίζει επίσης ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ σε όσους κατάθεσαν ψυχή εντός γηπέδου αλλά και εξέδρας στο παιχνίδι της Τρίτης. Η θέση μας ήταν και θα είναι τα πέταλα, άνευ όρων και περιστάσεων.

Όσον αφορά την επερχόμενη ευρωπαϊκή εκδρομή στην Αθήνα, αφουγκραζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες του κόσμου μας για την δυσκολία μετάβασης και έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για να πραγματοποιηθούν ναυλωμένες πτήσεις για όλα τα εγγεγραμένα μέλη μας.

Για να καταστεί αυτό δυνατό, καλούμε όλα τα αδέρφια μας που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν με το πακέτο που οργανώνει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να δηλώσουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση gate.one1982@gmail.com

Κόστος και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Υ.Γ.1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
Υ.Γ.2 ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΙΧΩΣ ΜΥΑΛΑ
Υ.Γ.4 DANKE FÜR ALLES ZORNI”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy