Λατρεία για Mohamed(pics)

Οι Ισραηλινοί αποθεώνουν τον απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της Μακάμπι, Ali Mohamed μετά τη λήξη του χθεσινού(3/8) αγώνα από τους οπαδούς των “πρασίνων” της Ισραηλινής ομάδας.

Ο Mohamed ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής καθώς πέτυχε δύο γκολ στο 4-0 της Μακάμπι κόντρα στον Απόλλωνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 26χρονος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, όμως δύο φορές στον χθεσινό αγώνα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με ωραίο σουτ εν κινήσει αλλά και κεφαλιά “σκότωσε” τον Απόλλωνα!

Η λατρεία προς το πρόσωπο του από ψες δεν περιγράφεται σε ανάρτηση της Μακάμπι στα επίσημα της sociaal media. O Mohamed ήταν από πέρσι στην ομάδα της Μακάμπι έχοντας 26 συμμετοχές. Μετακόμισε από την Μπειτάρ. Τη φετινή χρονιά μετρά τρεις συμμετοχές με δύο γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Απόλλωνα, που είναι και τα πρώτα του. Η χρηματιστιριακή του αξία ανεβαίνει συνεχώς και βρίσκεται αυτή τη στιγμή λίγο κάτω από το 1,5 εκατομμύριο!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy