Είναι πίσω στο σκορ καθαρά από ατυχία

Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων 1-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Στάθηκε άτυχος ο Απόλλωνας, αφού βρίσκεται πίσω στο σκορ με αυτογκόλ σε μια φάση που δεν προδίκαζε κάτι. Ο Απόλλωνας στεκόταν αρκετά καλά και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει, αφού οι Ισραηλιοί έπεζαν στην έδρα τους με τον κόσμο στο πλευρό τους. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να ανεβάσει λίγο τον ρυθμό του και να γίνει πιο απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ρυθμό θα πρέπει να ανεβάσουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές του.

Το πρώτο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να κρατάνε τους Ισραηλινούς αρκετά καλά, έτσι ώστε να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο Pierrot πήγε να απειλήσει με ένα πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Οι της Μακάμπι πέτυχαν γκολ αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ μετά την παρέλευση 20 λεπτών ο Απόλλωνας κέρδισε το πρώτο του κόρνερ που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα αφού η κεφαλιά που έγινε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου ο Ντανίλο είχε ένα σουτ που ήταν όμως πολύ άστοχο. Στο 32΄ μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα, η Μακάμπι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Haziza, ενώ ευκαιρία είχαν και στο επόμενο λεπτό οι Ισραηλινοί με σουτ του Chery. Για ένα τρίλεπτο οι «γαλάζιοι» έχασαν τη συνοχή τους με τους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι να βρίσκουν ευκαιρία να επιτεθούν.

Στο 38΄μετά από σέντρα στην περιοχή από αριστερά ο Πέιμπερνς για τον Απόλλωνα στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα κτύπησε πάνω του και κατέληξε στα δίκτυα. Οι Ισραηλινοί στάθηκαν πολύ τυχεροί αφού η φάση ήρθε μετά από μελέ και υπέρ τους δεδομένα στην περιοχή πλάγια.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο Απόλλωνας αναγκάστηκε σε αλλαγή αφού ο Ντανίλο Σπόλιαριτς δεν μπορούσε να συνεχίσει με τον Χάμπο να μπαίνει στη θέση του, ενώ αλλαγή έγινε και Ογκεντά με τον Βα να μπάινει στη θέση του. Τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων για το ημίχρονο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Μακάμπι να προηγείται με 1-0, με αυτογκόλ δυστυχώς για τους “γαλάζιους”.

Κίτρινες: /Φιλιώτης, Χαμάς

Ενδεκάδες:

Μακάμπι Χάιφα: Cohen, Sundgren, Goldberg, Mohamed, Planić, Lavi, Haziza, Pierrot, Chery, David, Cornud

Αναπληρωματικοί: Fucs, Mishpati, Atzili, Tchibota, Menachem, Rukavytsya, Arad, Abu Fan, Dahan, Levi, Eliyahu, Gershon.

 

Απόλλων: Α. Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Ρομπέρζ, Β. Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρν, Χαμάς, Κολ, Ντ. Σπόλιαριτς(45΄Χάμπος), Ογκέντα(45΄Βα), Πίττας, Ντιγκινί.

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Αρτυματάς, Νταμπό, Ίντζια, Καμπράλ, Ψύχας, Βα, Χάμπος, Γιάνγκα, Μαυρίας, Σαχάρ, Πινακάς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy