Νίκες για Χαρτς και Χιμπέρνιαν

Αποτελέσματα στην πρεμιέρα της Σκωτσέζικης Premiership

Η Χαρτς και η Χιμπέρνιαν ακολούθησαν το… δρόμο της Ρέιντζερς (που νίκησε νωρίτερα με 2-1 στην έδρα της Λίβινγκστον), ξεκινώντας με «τρίποντα» τις υποχρεώσεις τους στην 1η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership απέναντι σε Ρος Κάουντι και Σεντ Τζόνστον, αντίστοιχα.

Η Χαρτς επικράτησε με 2-1 της Ρος Κάουντι «καθαρίζοντας» το ματς με σχετική άνεση, χάρις στα γκολ των Φόρεστ (59′) και ΜακΚέι (77′), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Γουάιτ στο 79′. Την ίδια ώρα η Χιμπέρνιαν, εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Ντάβινστον από το 58′, βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 90′ με τον Κάμπελ φεύγοντας με ένα μεγάλο διπλό (1-0) απ’ το «ΜακΝτίαρμιντ Παρκ».

Η Κιλμάρνοκ και η Νταντί Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43′ με τον Λέβιτ, όμως η αποβολή του Χάρκες στο 71′ κόστισε στη Νταντί, που έχασε το «τρίποντο» από τα χέρια της μετά το γκολ του Τέιλορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην σκωτσέζικη Premiership:

Λίβινγκστον-Ρέιντζερς            1-2
Χαρτς-Ρος Κάουντι                2-1
Κιλμάρνοκ-Νταντί Γιουνάιτεντ     1-1
Σεντ Τζόνστον-Χιμπέρνιαν         0-1
Σεντ Μίρεν-Μαδέργουελ           31/07
Σέλτικ-Αμπερντίν                31/07

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy