“Ξέρανε” τον Ολυμπιακό η Μακάμπι – Πάει Ισραήλ ο Απόλλωνας

Δεν ήταν τελικά της μοίρας να βρεθούν αντιμέτωποι Απόλλωνας και Ολυμπιακός

Μεγάλο στραπάτσο για τον Ολυμπιακό Πειραιώς απόψε(27/7) αφού δέχθηκε τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα στον επαναληπτικό του 1-1 στο Ισραήλ με 4-0, με γκολ των Chery, δύο του Pierrot και του Abu Fani και αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ.

O Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανέτοιμος και γνωρίζει άδοξο αποκλεισμό από νωρίς, συνεχίζοντας πάντως στα προκριματικά του Europa League. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η Μακάμπι θα είναι ο αντίπαλος του Απόλλωνα στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Chery με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στο 12ο λεπτό ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι σε χέρι του Πλάνιτς που δεν δόθηκε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει σ΄αυτή τη φάση των αγώνων VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα τετράλεπτο στο 61΄και στο 65΄η Μακάμπι με δύο γκολ του Pierrot, καθάρισε τον αγώνα πολύ νωρίς. Παρά τη βοήθεια του κόσμου του ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, ενώ υπήρξαν και αποδοκιμασίες προ τους ποδοσφαιριστές. Στο 86΄η Μακάμπι πέτυχε και 4ο γκολ με τον Abu Fani και διαμόρφωσε το τελικό Ολυμπιακός Πειραιώς – Μακάμπι Χάιφα 0-4!!!

Πλέον η Μακάμπι Χάιφα θα είναι ο αντίπαλος του Απόλλωνα στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στη Χάιφα στις 3 Αυγούστου στις 20:00 και τον επαναληπτικό στις 9 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy