Υπό το άγρυπνο βλέμμα του “Big Boss”

Ο νέος επενδυτής της Κρμιώτισσας, Demetre Punin είναι πάντα δίπλα στην ομάδα

Αναμφίβολα η Καρμιώτισσα με την έλευση του νέου επενδυτή της μπήκε πλέον σε άλλη εποχή, κάτι που ακόμα και οι άνθρωποι που ήταν δίπλα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν το πιστεύουν κάποιες φορές.

Μεταγραφές τύπου Ζελάγια και Κουλιμπαλί αλλά και ποδοσφαιριστών με διαπιστευτήρια στο Κυπριακό πρωτάθλημα, Χούμποτσαν, Χουσμπάουερ, Αβραάμ, Καλτσάς φανερώνουν τη δυναμική που θα έχει η νεοφώτιστη ομάδα τη φετινή χρονιά. Από πλευράς των υπολοίπων θεμάτων στην ομάδα, όπως έχουμε πληροφορηθεί όλα έχουν αλλάξει και αλλάζουν προς το καλύτερο. Από μέρα σε μέρα η ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται να μπει δυναμικά και στα social media, με τον Ρώσο επενδυτή, Demetre Punin να μην αφήνει οτιδήποτε στην τύχη.

Δίπλα στην ομάδα για ότι χρειαστεί και στους ποδοσφαιριστές μετά από κάθε προπόνηση και φιλικό προς το παρόν αγώνα. Η ιστοσελίδα μας τον συνάντησε στο φιλικό του Σαββάτου(23/7) κόντρα στη Χάποελ Χάιφα και είχε μια σύντομη εποικοδομητική συνομιλία μαζί τους. Με χαρά δέχθηκε να τον φωτογραφήσουμε, ενώ ήταν αρκετά χαρούμενος με την έλευση Ζελάγια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy