Κέβιν Μιραλάς: Το “κόλπο grosso” του Καλοκαιριού – Η ΑΕΛ έκανε τη μεταγραφή της σεζόν

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους "ψήλωσε τον πήχη" και οι ΑΕΛίστες ακολουθούν...

Αναμφίβολα το ΜΠΑΜ του Καλοκαιριού στη μεταγραφική περίοδο της Κύπρου είναι η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στην ΑΕΛ, Επίσημο στη Λεμεσό ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο “Big Sofo” τίναξε την μπάνκα στον αέρα και πλέον ο “γαλαζοκίτρινος” παροξυσμός στις τάξεις των φίλων της ΑΕΛ, καλά κρατεί. Η αξία του Βέλγου επιθετικού γνωστή σε όλους, αφού άπαντες τον γνωρίζουν και ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει. Με εμπειρία στο φουλ λοιπόν έρχεται στο νησί μας για να δώσει άλλη ποιότητα στο Κυπριακό πρωτάθλημα και να εκτοξεύσει την ΑΕΛ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” έκαναν τη μεταγραφή του Καλοκαιριού και αναμένουν τα οφέλη της.

Μήνυμα Μιραλάς σε ΑΕΛίστες (video)

SALVADOR, BRAZIL – JULY 01: Kevin Mirallas of Belgium has his shot saved by Tim Howard of the United States during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Belgium and the United States at Arena Fonte Nova on July 1, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

 

Με 103 γκολ στο ενεργητικό τους στις ομάδες που αγωνίστηκε, αλλά και 32 με όλες τις Εθνικές ομάδες του Βελγίου αντιλαμβάνεται κάποιος την αξία του. Οι αγωνιστικές σεζόν 2015-2016 και 2016-2017 ήταν οι καλύτερες στην καριέρα του, ευρισκόμενος σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Έβερτον και αυτές που εκτόξευσαν τη χρηματιστηριακή του αξία μέχρι και τα 15 εκατομμύρια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy