Κοντά στον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, μετρ των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Κορεάτη μέσο, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

Για την απόκτηση του Κορεάτη μέσο, Χουάν Ιν-Μπεόμ προχωρά ο Ολυμπιακός. Αυτό αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος και… μετρ των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε ένα τιτίβισμά του.

Σε αυτό υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι «είναι κοντά στην απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι Αουγκσμπουργκ και Λοριαν. Οι Έλληνες αυτή την στιγμή είναι πιο κοντά μετά από συζητήσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου», αναφέρει.

Ο Ιν-Μπεόμ αγωνίζεται ως box-to-box. Έχει συμβόλαιο με τη Ρουμπίν Καζάν μέχρι και το τέλος του 2023, αλλά λόγω του πολέμου αναζητά την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Το τελευταίο χρονικό διάστημα παίζει με την Σεούλ, χωρίς όμως να συνεχίζει να κοιτά στην Ευρώπη για τη νέα του ομάδα. Με την Σεούλ έχει παίξει μέχρι τώρα 10 ματς, μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 16 Ιουλίου με αντίπαλο με την Νταεβου, στη νίκη 2-1 της ομάδας του. Στο ματς αυτό πέρασε ως αλλαγή και αγωνίστηκε συνολικά για 34 λεπτά.

Ο Ιν-Μπεόμ προ μηνών είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ με δημοσιεύματα του ελληνικού αθλητικού Τύπου να κάνουν λόγο για “ματιές” της Ένωσης για την περίπτωσή του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy