Δικαίωση για το Σωματείο Απόλλωνα Λεμεσού

Επίσημη ανακοίνωση

Με επίσημη του ανακοίνωση το Σωματείο του Απόλλωνα ξεκαθάρισε την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Αμερικάνο καλαθοσφαιριστή, Joey Dorsey ο οποίος διεκδικούσε αποζημιώσεις.

Αναλυτικά:  

Η κακοδιαχείριση και οικονομική ασυνέπεια της εταιρείας διαχείρισης της καλαθοσφαιρικής ομάδας Ανδρών του Απόλλωνα Λεμεσού με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Μιχαήλ, κατά τη διετία 2018-2020 παρ ολίγον να κοστίσει σημαντικά στο Σωματείο του Απόλλων Λεμεσού.

Συγκεκριμένα ο καλαθοσφαιριστής Joey Dorsey και οι εκπροσώποι του, διεκδικούσαν αποζημιώσεις τόσο από το Σωματείο όσο και από την εταιρεία διαχείρισης του κ. Μιχαήλ μέσω του Διεθνούς Καλαθοσφαιρικού Δικαστηρίου (BAT).

Η νομική ομάδα του Σωματείου αποτελούμενη από τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Μασώνο και από τον υποσχόμενο νομικό κ. Χρίστο Λαζάρου, με την αμέριστη στήριξη του Προέδρου κ. Ξενοφών Χαραλάμπους, κατάφερε όχι μόνο να αντικρούσει τις διεκδικήσεις αλλά και να αποζημιωθεί οικονομικά το Σωματείο τόσο από τους ενάγοντες, όσο και από την εταιρεία του κ. Μιχαήλ, για τις αβάσιμες κατηγορίες εις βάρος τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy