Έφτασε η πρώτη ιστορική στιγμή…

Πανέτοιμος για το ιστορικό ραντεβού στην Ευρώπη ο Άρης

Η μεγάλη ημέρα για το Ευρωπαϊκό ιστορικό ντεμπούτο του Άρη έφτασε, αφού σήμερα(21/7) στις 20:30 θα έχει τον πρώτο του αγώνα κόντρα στη Νέφτσι Μπακού στις 20:30 στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”.

Όπως ανάφερε και ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ο φίλαθλος κόσμος θα δει μια νέα ομάδα, που προετοιμάστηκε κατάλληλα για την ιστορική αυτή στιγμή. Χωρίς φόβο και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Σπιλέφσκι: “Θα δείτε έναν καινούριο Άρη αύριο” (video)

Παρά την εμπειρία του αντιπάλου του στην Ευρώπη, ο Άρης θα παλέψει με τα δικά του ατού, αφού έχει στο ρόστερ του παίκτες προσωπικότητες, έτσι ώστε να πάρει την πρώτη του ιστορική νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από πλευράς ενδεκάδας, Βάνα, Μπρόρσον, Ντελμίρο, Καζού, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Μόργκαν, Σπόλιαριτς, θα ηγηθούν της προσπάθειας της “Ελαφράς ταξιαρχίας” για το αποτέλεσμα εκείνο που θα κρατήσει τις ελπίδες πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, ενόψει επαναληπτικού στο Μπακού.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy