Έπεσαν θύματα εκπλήξεων Μπόντο/Γκλιμτ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δύσκολο έργο θα έχουν στις ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, Μπόντο/Γκλιμτ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις άσημες Λίνφιλντ και Σκούπι.

Με δύο εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η αποψινή βραδιά, στις τελευταίες χρονικά αναμετρήσεις της ημέρας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο/Γκλιμτ, η οποία είχε φτάσει μέχρι την προημιτελική φάση του περσινού Conference League, ηττήθηκε με 1-0 από την Λίνφιλντ της Βορείου Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ, κάνοντας δύσκολο το έργο της για πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ένα τραγικό λάθος της άμυνας και ένα υπέροχο τελείωμα με σκάψιμο της μπάλας από τον Μίλαρ, χάρισε τη νίκη στη Λίνφιλντ.

 

Θύμα έκπληξης έπεσε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια της Βόρειας Μακεδονίας, Σκούπι.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Γκουίβεν να ευστοχεί μετά από υπέροχη μακρινή μπαλιά του Άλβαρεζ, πριν ο Αντέμι ισοφαρίσει για τους Κροάτες με σκαστή κεφαλιά στο 44′. Η Ντιναμό έκανε την ανατροπή στο 86′ με πλασέ του Πέτκοβιτς, ωστόσο ο Κέφας σκόραρε τρία λεπτά αργότερα (89′), διαμορφώνοντας τι τελικό 2-2.
Τα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League:

Καραμπάγκ-Ζυρίχη 3-2
Ζαλγκίρις-Μάλμε 1-0

Λουντογκόρετς-Σάμροκ Ρόβερς 3-0
Μίντιλαντ-ΑΕΚ Λάρνακας 1-1
Λίνφιλντ-Μπόντο/Γκλιμτ 1-0
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σκούπι 2-2
Ελσίνκι-Βικτόρια Πλζεν (20/7, 19:00)
Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός (20/7, 20:00)
Φερεντσβάρος-Σλόβαν Μπρατισλάβας (20/7, 21:00)
Ντιναμό Κιέβου-Φενερμπαχτσέ (20/7, 21:00)
Μάριμπορ-Σέριφ (20/7, 21:15)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy