Πλουτής Αβραάμ: “Ο Κασά είναι στη διάθεση του Σίλας – Από μέρα σε μέρα θα ακούνε οι φίλοι της ομάδας ανακοινώσεις”(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σημερινές(18/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΛ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε σήμερα(18/7) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Για την έναρξη των προπονήσεων: «Πρώτη προπόνηση στο προπονητικό μας κέντρο για να είμαστε έτοιμοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και όχι μόνο. Έχουμε προπόνηση και το απόγευμα».

Για τις μεταγραφές: «Ο Κασά είναι ο τελευταίος που έχουμε ανακοινώσει. Το πρωί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται στη διάθεση του Χόρχε Σίλας. Ξέρουμε πως ο κόσμος ανυπομονεί για νέες ανακοινώσεις, γίνονται διεργασίες και νιώθω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Από μέρα σε μέρα θα ακούνε οι φίλοι της ομάδας ανακοινώσεις. Θα γίνει ποιοτική ενίσχυση στην ομάδα, δε θέλουμε να κάνουμε λάθη, γι αυτό εξετάζονται με πολύ προσοχή οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε να πάρουμε στην ομάδα μας».

Για τα ονόματα που ακούγονται: «Είμαστε σε καλό δρόμο με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα. Είναι πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα. Είναι δύσκολο όταν βγει ένα όνομα στη δημοσιότητα, είναι πιθανόν να χαλάσει. Μπήκαμε στην τελική ευθεία για κάποιες περιπτώσεις που ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να είναι μαζί μας».

Για τους ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση: «Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα, θα προετοιμάζονται σε ατομικό επίπεδο. Δεν θα είναι στην προπόνηση της ομάδας, θα ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα, μέχρι να βρουν ομάδα και να βρεθεί λύση στα συμβόλαιά τους».

Για το πρώτο φιλικό: «Το Σάββατο θα έχουμε το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ΑΠΕΑ. Θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο της ομάδας. Η ώρα και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας».

Για τα υπόλοιπα φιλικά: «Θα γίνουν τρία φιλικά παιχνίδια. Προγραμματίζονται άλλα τρία-τέσσερα φιλικά. Με την ΑΕΖ στις 30/7 και στις 6/8 με την Δόξα. Όλα θα είναι ανοιχτά για τον κόσμο να τα παρακολουθήσει από κοντά».

Για τα διαρκείας: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι από τη διάθεση του κόσμου. Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει ξεπεράσει τον περσινό αριθμό των διαρκείας και δείχνει την δίψα να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, στο καινούριο γήπεδο. Βλέπουμε οικογένειες να αγοράζουν διαρκείας και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε ένα μεγάλο ρεκόρ. Μέχρι τώρα είμαστε στα 1500, χωρίς να υπολογίζουμε τις θέσεις VIP Box που έχουν προπωληθεί. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις 3000».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy