ΑΕΛ: Εκτός προπονήσεων επτά παίκτες – Βραχνάς οι αποδεσμεύσεις τους

Τα δεδομένα με τους "κομμένους"...

Η ΑΕΛ ξεκίνησε σήμερα (18/7) και επίσημα την προετοιμασία της για την νέα χρονιά. Το πρόγραμμα περιείχε διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Σίλας.

Διαβάστε ΕΔΩ τα νέα της ΑΕΛ

Από την πρώτη προπόνηση έλειπαν οι “κομμένοι” του Πορτογάλου τεχνικού. Μαζάν, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Ρέινολντς, Μανέ, Πρόσεκ και Μπάμπιτς προπονούνται ατομικά και όχι με την υπόλοιπη ομάδα. Έχουν ήδη αποχωρήσει επίσημα οι Μπαλντέ, Μαΐντεβατς και Κεραυνός.

Οι επτά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνων του Σίλας είναι σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους για να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Αφού όλοι τους διατηρούν συμβόλαια με την ομάδα. Όπως πληροφορούμαστε αρκετοί εξ αυτών παρουσιάζονται σκληροί στις συνομιλίες. Η αποδέσμευση τους είναι βραχνάς για την ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανατροπές και κάποιοι απ’ αυτούς να παραμείνουν στην ομάδα. Ορισμένοι παίκτες που ήταν στη λίστα των “κομμένων”, μαζί με τους προαναφερθέντες, τελικά παρέμειναν.

Οι αποζημιώσεις που θα πρέπει να δώσει η ομάδα της Λεμεσού είναι ένα θέμα, όπως θέμα είναι και το γεγονός ότι θα πρέπει να διαγραφούν από το ρόστερ, ώστε να εγγραφούν οι νέες μεταγραφές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy