Φανούριος: “Προσπάθεια για να πάρει διαβατήριο ο Ρομπέρζ – Προτεραιότητα ο στόπερ”

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις προσπάθειες του Ρομπέρζ για απόκτηση κυπριακής υπηκοότητας: «Είναι σε πρώιμο στάδιο η διαδικασία. Πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια και θα δούμε κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει αυτή η διαδικασία. Θα πρέπει να αναμένουμε και να σχολιάσουμε τις τελικές εξελίξεις».

Για την παραμονή του Γιάγκα: «Ο προγραμματισμός σιγά σιγά βαίνει προς το τέλος του. Ο κ. Τσόρνιγκερ πιστεύει πάρα πολύ τον Γιάγκα. Είναι ένας παίκτης που έδωσε λύσεις στα παιχνίδια που κλήθηκε να αγωνιστεί».

Για την επόμενη προτεραιότητα: «Αυτό που προέχει είναι ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός».

Για τις προσπάθειες απόκτησης του Άδωνη: «Αυτή τη διαδικασία την έχει παγοποιήσει ο ίδιος ο Απόλλωνας συνειδητά. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις άμεσες προτεραιότητες. Μετά την απόκτηση στόπερ, η προτεραιότητα θα είναι η απόκτηση χαφ καταλόγου Β για τη μεσαία γραμμή».

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα αναχωρεί αύριο για την Αυστρία. Θα παραμείνουμε εκεί μέχρι και τις 28 του μήνα. Έχουμε τρία φιλικά εκεί. Η πρόβα τζενεράλε θα γίνει στις 27 του μήνα με την ιταλική Τορίνο».

Για την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας: «Είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα για μας. Θέλουμε να μας δώσει η κλήρωση το σετ πιθανοτήτων για να παλέψουμε και να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση. Θα το παλέψουμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε για να γράψουμε ιστορία».

Για τον Μαλεκκίδη: «Θα τον ανταμείψει η ομάδα με νέο τριετές συμβόλαιο. Ο Μαλεκκίδης θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όμως θα έχει όλο το καλοκαίρι μπροστά του για να καλύψει το έδαφος».

Για τη διάθεση των διαρκείας: «Είναι κοντά στα 2650»

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy