Η όγδοη “πράσινη” μέρα από τη Σλοβενία

Επίσημη ενημέρωση από τον Άρη

Επίσημη ενημέρωση δόθηκε από τον Άρη σχετικά με τη χθεσινή(12/7) όγδοη μέρα προετοιμασίας της ομάδας στη Σλοβενία.

Αναλυτικά:

Όγδοη μέρα στην Σλοβενία για την ομάδα μας, όπου μπήκε ήδη και στο τελικό στάδιο της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της. Η αποστολή θα αναχωρήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής για την Κύπρο. Θα προηγηθεί ο τέταρτος και τελευταίος φιλικός αγώνας στην πόλη Ρατκόνα με αντίπαλο την Ντνίπρο Ουκρανίας.

Σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές μας πήγαν στο προπονητικό κέντρο και κάτω από τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης Δρ. Χρίστου Παπαδόπουλου, ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης με ενδυνάμωση του άνω κορμού. Ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Τάκη, προπόνησε τους πέντε τερματοφύλακες μας με πρόγραμμα κτισίματος παιχνιδιού από πίσω.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές μας πήγαν στην πόλη Μάριμπορ ξανά, αλλά αυτή την φορά για ομαδική δραστηριότητα (teambuilding). Η αποστολή βρέθηκε στο Enigmarium Escape Room, όπου εκεί γίνονται πολλές δραστηριότητες με στόχο την ομαδικότητα και την συνεργασία μεταξύ μικρών ομάδων. Έτσι οι ποδοσφαιριστές μας χωρίστηκαν σε 5 ομάδες και για 75 λεπτά προσπαθούσαν να λύσουν γρίφους και να ξεφύγουν από κλειδωμένα δωμάτια. Όλες οι ομάδες κατάφεραν να βγουν από τους λαβύρινθους εντός των χρονικών ορίων. Αυτό δείχνει την συνεργασία και την ομαδικότητα που κτίζεται στην ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy