Καρμιώτισσα: Οι 17+10 και οι προσθήκες που απομένουν!

Με 27 ποδοσφαιριστές συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πολωνία η Καρμιώτισσα, ενώ στο ρόστερ όπως λέγεται από επίσημα χείλη απομένουν άλλες δυο τρεις πινελιές

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την Καρμιώτισσα στην πρώτη κατηγορία φτάνει προς το τέλος του, αφού αναμένονται σύμφωνα και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας ακόμα δύο με τρεις προσθήκες αξιόλογων ποδοσφαιριστών.

Η νέα φάση που διανύει η Καρμιώτισσα, με την παρουσία του επενδυτή, έχει αυξήσει κατά πολύ το μπάτζετ στην ομάδα που σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.com ανέβηκε στα 6,90 εκατομμύρια. Μέχρι στιγμής ήρθαν στην ομάδα 17 νέοι ποδοσφαιριστές που μαζί με τους δέκα ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από πέρσι συνθέτουν ένα νέο πολύ καλό σύνολο. Το πιο πιθανόν είναι να προκύψουν κάποιες αλλαγές μέχρι την ολοκλήρωση του ρόστερ κάτι που αναμένεται τις προσεχείς μέρες.

Η ομάδα της Καρμιώτισσας βρίσκεται στην Πολωνία όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της με 27 ποδοσφαιριστές.

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τις νέες προσθήκες στην ομάδα:

 

Martin Lukov: 28χρονος τερματοφύλακας από τη Βουλγαρία. Προηγούμενη του ομάδα η Arda Kardzhali.

Δείτε το προφίλ του

Milan Knobloch: 29χρονος τερματοφύλακας από τη Τσεχία. Προηγούμενη του ομάδα η Slovan Liberec.

Δείτε το προφίλ του

Αλεξάντερ Σπόλιαριτς: 26χρονος τερματοφύλακας Κύπριος με προηγούμενη ομάδα τη Νέα Σαλαμίνα.

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ

Vinko Medjimorec: Κεντρικός αμυντικός 26χρονών από την Κροατία με προηγούμενη του ομάδα τη Ρουμανική UTA Arad.

Δείτε το προφίλ του

Tomas Hubocan: Γνωστός σε όλους μας από τη θητεία του στην Ομόνοια. Ο 36χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός θα δώσει πολλά στην ομάδα με την εμπειρία του.

Δείτε το προφίλ του

Μανώλης Τζανακάκης: Άλλος ένα γνωστός μας από προηγούμενο πέρασμα του από την Κύπρο. Ο 30χρονος Ελλαδίτης αμυντικός θα προσφέρει εμπειρία κι αυτός στην ομάδα. Ήρθε από την ομάδα της Ξάνθης.

Δείτε το προφίλ του

Tomas Celutska: 30χρονος αμυντικός, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και είναι από Τσεχία. Προηγούμενη του ομάδα η FK Pardubice.

Δείτε το προφίλ του

Razvan Gradinaru: 26χρονος εξτρέμ από Ρουμανία με προηγούμενη του ομάδα τη FC Dinamo.

Δείτε το προφίλ του

Νικός Καλτσάς: Άλλη μια μεταγραφική κίνηση ποιότητας και εμπειρίας. Ο 32χρονος εξτρέμ από Ανόρθωση ήρθε στην ομάδα για τη διαφορά.

Δείτε το προφίλ του

Josef Husbauer: Ο γνωστός μας και συμπαίκτης του Καλτσά και Αβραάμ 32χρονος μέσος θα δώσει κι αυτός την εμπειρία γνωρίζοντας το Κυπριακό ποδόσφαιρο με την παρουσία του στην Ανόρθωση.

Δείτε το προφίλ του

Ανδρέας Αβραάμ: Ο διεθνής Κύπριος στα 35 του πλέον έκανε νέο βήμα στην καριέρα του αφού μετακόμισε από την Ανόρθωση στη νεοφώτιστη ομάδα.

Δείτε το προφίλ του

Tomas Podstawski: 27χρονος αμυντικός μέσος από Πορτογαλία και ρίζες από Πολωνία. Προηγούμενη του ομάδα η Ισραηλινή Bnei Yehuda.

Δείτε το προφίλ του

Θεόδωρος Ανδρονίκου: Μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό ο 21χρονος μέσος επέστρεψε στην Καρμιώτισσα.

Δείτε το προφίλ του

Άντριτς Νεοφύτου: Άλλη μια επιστροφή, με τον 24χρονο μέσο μετά το πέρασμα του από την Ανόρθωση και τον δανεισμό του στην ΠΑΕΕΚ να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Δείτε το προφίλ του

Mounir El Allouchi: 27χρονος Ολλανδομαροκινός με προηγούμενη θητεία στη FAR RABAT του Μαρόκου.

Δείτε το προφίλ του

Souleymane Coulibali: Η μεγάλη προσθήκη μέχρι στιγμής στην ομάδα, ο 27χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού και Ιταλικό διαβατήριο που όλοι ευελπιστούν να φήσει το δικό του στίγμα στο νέο πρωτάθλημα. Προηγούμενη του ομάδα η ES Sahel Τυνησίας.

Δείτε το προφίλ του

Yannilio De Nooijer: Ο 19χρονος Ολλανδός αμυντικός με ρίζες από το Σουρινάμ με προηγούμενη του ομάδα τη Sparta Rotterdam U21.

Δείτε το προφίλ του

 

Μαζί με τις 17 προσθήκες μέχρι στιγμής, στην ομάδα είναι από την περσινή χρονιά οι Γιάννης Χατζηβασίλης, Αγγελή Αγγελής, Χρίστος Καλλής, Fabio Cruz Martins, Yebli Curtis, Πάρης Ορφανίδης, Γιάννης Αταλιώτης, Ανδρέας Χρίστου, Γιάννης Ευσταθίου και ο αρχηγός Άλκης Χριστοφή.

Στο ρόστερ θα υπήρχε ακόμα ένας γνώριμος μας από το πέρασμα του στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ο Branko Vrgoc του οποίου η μεταγραφή κόλλησε λόγω προβλήματος στις ιατρικές εξετάσεις.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy