Τι έφερε μαζί του ο Πινακάς… και τα 11 λεπτά κόντρα στην Κύπρο

Η "παρακαταθήκη" του Ελλαδίτη επιθετικού που συμφώνησε με Απόλλωνα

Με 22 συμμετοχές και πέντε γκολ με την ομάδα του Ολυμπιακού Β στη Super League 2, ήρθε ο Δημήτρης Πινακάς στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Ο 20χρονος επιθετικός με τον οποίο ο Απόλλωνας ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έρχεται να βοηθήσει τους “γαλάζιους” έχοντας τη χρονιά που μας πέρασε 22 συμμετοχές με τη Β΄ ομάδα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 5 γκολ, με ένα χατ τρικ. Συγκεκριμένα σκόραρε δις κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στο εκτός έδρας παιχνίδι στις 5 Φεβρουαρίου κάνοντας το 2-3 που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και το δεύτερο του γκολ και πάλι με τον Ολυμπιακού Βόλου εντός έδρας την 1η Μάϊου, δίνοντας και πάλι τη νίκη στην ομάδα του με 3-2, πετυχαίνοντας το νικηφόρο γκολ της μεγάλης ανατροπής.

Τα άλλα τρία του γκολ ήταν μαζεμένα καθώς τα πέτυχε κόντρα στον Θεσπρωτό στις 9 Απριλίου και τη νίκη της ομάδας του με 4-0!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πινακάς είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας, όπου σε αγώνα κόντρα στην Κύπρο στις 25 Μαρτίου το 2021 πέρασε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό, σε αγώνα που ολοκληρώθηκε στο 0-0 και έγινε στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

  • Η αρχική φωτογραφία είναι από το χατ τρικ που πέτυχε, ενώ οι άλλες δύο από τα γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου εκτός και εντός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy