ΑΕΛ: “Ο αριθμός 15 θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην αιωνιότητα”

Επίσημη ανακοίνωση από την Καλαθόσφαιρική ΑΕΛ

Με ανακοίνωση της η Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ, ενημέρωσε ότι η φανέλα του Γιώργου Θυρώτου με τον αριθμό 15 αποσύρεται προς τιμή του και θα αναρτηθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ αποφάσισε όπως αποσυρθεί επίσημα, η φανέλα με τον αριθμό 15. Η φανέλα όπου φορούσε ο κορυφαίος Κύπριος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Γιώργος Θυρώτος. Η φανέλα του θα αναρτηθεί πλέον στο στάδιο και θα κάνει συντροφιά στα λάβαρα των πολυάριθμων τίτλων της ομάδας μας.

Διαβεβαιώνουμε ,πως η αξία , η μνήμη και το μεγαλείο του Γιώργου Θυρώτου θα μεταλαμπαδεύoνται από γενιά σε γενιά. Για αυτό και σήμερα μετά από 20 χρόνια από τον θάνατο του, ο αιώνιος αρχηγός της ΑΕΛ θα συνεχίζει να αποτελεί πυξίδα για το μέλλον και υπόδειγμα για κάθε νέο καλαθοσφαιριστή.
Ο αριθμός 15 θα μείνει χαραγμένος στην αιωνιότητα και η ιαχή «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Γιώργο Θυρώτο Αρχηγέ» θα συνεχίσει να ακούγεται στα μονοπάτια της αιωνιότητας!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy