Το παλεύει για Λεβαντόφσκι η Παρί, τον θέλουν μαζί με Εμπαπέ

Ένα σούπερ δίδυμο στην επίθεση είναι ο στόχος των Παριζιάνων, σύμφωνα με δημοσίευμα Γάλλου δημοσιογράφου, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Παρί έχει προσεγγίσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Το κόλπο γκρόσο δείχνει διατεθειμένη να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Σαντί Αουνά, η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει προσεγγίσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό προσπαθεί να πάρει τον Πολωνό επιθετικό, δεν τα έχει καταφέρει και η Παρί, με την οικονομική ευχέρεια που έχει, επιχειρεί να κλέψει τον διεθνή στράικερ.

Μάλιστα, του έχει μεταφερθεί η επιθυμία να δημιουργήσουν ένα σούπερ δίδυμο στην επίθεση, αποτελούμενο από τον ίδιο και τον Κιλιάν Εμπαμπέ.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό πως η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν για την αγορά του Λεβαντόφσκι, ο οποίος βέβαια φέρεται να έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους Καταλανούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy