Παπαδόπουλος: “Είναι μία ομάδα με ιδιαιτερότητες η Νέφσκι και έχουμε να κάνουμε και μακρινό ταξίδι – Έχει δρόμο ο προγραμματισμός”

Σημερινές(16/6) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Υπεύθυνου επικοινωνίας του Άρη

Στον Super Sport FM 104,0 και στην εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» μίλησε σήμερα(16/6) ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
Για τη Νέφτσι Μπακού και το επίσημο σχόλιο από πλευράς Άρη: «Είναι μία ομάδα με ιδιαιτερότητες και κυρίως έχει να κάνει με το μακρινό ταξίδι. Πρόκειται για ομάδα με παραστάσεις, είναι έμπειρη ομάδα, έχει 70 συμμετοχές, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες της χώρας, δεν ήταν και η καλύτερη η κλήρωση. Όμως το σκεφτόμαστε και κάπως διαφορετικά, είναι η παρθενική μας παρουσία και με τις πλείστες θα ήμασταν το αουτσάιντερ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, γιατί σίγουρα δεν θα μπορούμε να είμαστε 100% έτοιμοι, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε στον καλύτερο βαθμό πιο έτοιμο».
Για την προϊστορία που έχει η Νέφτσι με κυπριακές ομάδες: «Η προϊστορία δεν λέει κάτι, το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ήταν πριν μία δεκαετία, δεν μπορεί να πει κάτι. Είναι ομάδα με παραστάσεις, όμως εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι δικαίως πήραμε το εισιτήριο στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα ότι γίνει θα γίνει».
Για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει προπονητή η Νέφτσι: «Ενδεχομένως είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, αν είναι ξένος μπορεί να δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, αν είναι γνώστης του ποδοσφαίρου εκεί μπορεί να είναι πιο εύκολο. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην ομάδα και το πόσο θα είμαστε εμείς έτοιμοι».
Για την προετοιμασία: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει στη διαδικασία των εργομετρικών από την Κυριακή, έχουν ολοκληρωθεί όλα και από χθες έγινε μια προπόνηση. Σήμερα υπάρχει διπλή προπόνηση και αύριο αναχωρούμε για Λετονία. Μετά θα έχουμε κάποια φιλικά έτσι ώστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται»
Για την μεταγραφή του Ντεντέ-Λομ: «Είναι ένας Γάλλος κεντρικός αμυντικός αριστεροπόδαρος. Η ποδοσφαιρική του παιδεία είναι καλός, προέρχεται από ομάδες της Γαλλίας».
Αν θα υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις: «Ίσως και σήμερα να υπάρχουν ανακοινώσεις. Όμως επειδή έχουμε δει να γίνονται πολλά πράγματα, έχουμε πει να ολοκληρώνονται τα τυπικά και μετά να ανακοινώνουμε. Θα ενισχυθούμε όμως μεσοεπιθετικά».
Για τα μεταγραφικά: «Πρόθεση μας, αν ήταν δυνατό να είχαμε κλείσει με τις μεταγραφές. Όμως αυτό τώρα δεν είναι εφικτό. Όσο πιο σύντομα κλείσει ο προγραμματισμός, τόσο το καλύτερο για τον προπονητή να δουλέψει με τους παίκτες. Όμως επειδή είναι στενό το χρονικό περιθώριο δεν ήταν εφικτό. Με κάποιους παίκτες, ήμασταν κοντά με κάποιους όχι. Μακάρι όσο πιο γρήγορα να τελειώσουμε γίνεται με τις μεταγραφές. Κοντά στο 60% είμαστε κλειστεί στον προγραμματισμό, άρα έχουμε δρόμο ακόμη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy