Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά, στο λιμάνι μέχρι το 2023

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τέταρτο χρόνο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επισημοποιούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους μαζί του μια ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μια ημέρα μετά την ανανέωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά για άλλον ένα χρόνο.

O 37χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα μείνει στο λιμάνι για τέταρτη σεζόν, μετά την εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για ανανέωση του συμβολαίου του.

Με τη φανέλα των ερυθρολεύκων, ο “Αστερίξ” έχει αγωνιστεί συνολικά 120 φορές έχοντας απολογισμό 14 γκολ και 39 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου.

 

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έγινε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας το 2019 και από τότε μετρά 120 συμμετοχές, 14 γκολ και 39 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy