Λουτσέσκου: «Ο Μπότο ξέρει τι θέλω, είναι το… πρώτο βιολί στις μεταγραφές»

Η τοποθέτηση του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον σχεδιασμό και το μεταγραφικό πλάνο του «Δικεφάλου» χρίζοντας… πρώτο βιολί τον Ζοσέ Μπότο.

Τις προηγούμενες ημέρες τουρκικά δημοσιεύματα επανάφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ρουμάνου εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ, Ολίμπιου Μορουτσάν, μια υπόθεση που δεν απασχολεί τον ΠΑΟΚ παρότι το όνομά του συζητήθηκε έντονα και στην πατρίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σε μια ακόμη συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας του αναφέρθηκε στο πως λειτουργεί, πλέον, ο «Δικέφαλος» στο κομμάτι των μεταγραφών και του σχεδιασμού για της ομάδας των επόμενων ετών.

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια κουβέντα», ξεκαθάρισε ο Λουτσέσκου μιλώντας για τον Ολίμπιου Μορουτσάν, με όσα είπε στη συνέχεια να έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

«Είχα μια συνάντηση με όλο το διοικητικό συμβούλιο και με τον ιδιοκτήτη, όπου συζητήσαμε τα πάντα γύρω από την στρατηγική μας. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους. Μαζί αποφασίζουμε για τη στρατηγική μας και πρέπει να σεβόμαστε όλοι αυτά που θέλει να πετύχει το κλαμπ», υποστήριξε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και τοποθετήθηκε ανοικτά για τον Ζοσέ Μπότο λέγοντας ότι:

«Ο αθλητικός διευθυντής είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, ξέρει τι θέλω, ποιες είναι οι ανάγκες που υπάρχουν και ποια είναι η φιλοσοφία και μου προτείνει ποδοσφαιριστές. Παίρνουμε μαζί τις αποφάσεις, αλλά αυτός είναι το… πρώτο βιολί στις μεταγραφές».

Επίσης ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε πως η εθνική Ρουμανίας δεν τον ενδιαφέρει, λέγοντας μάλιστα πως δεν είδε καν τα τελευταία παιχνίδια της, καθώς προτίμησε να περάσει χρόνο με τη γυναίκα του στις διακοπές τους, μετά από μία τρομερά δύσκολη χρονιά με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν πήγα στον αγώνα της Εθνικής, είχα κάτι άλλο να κάνω. Δεν έχω δει κανέναν από τους αγώνες γιατί είμαι σε διακοπές. Ζω μια διαφορετική πραγματικότητα πλέον, με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό που κάνω, τι συμβαίνει με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα», ανέφερε ο Λουτσέσκου στους συμπατριώτες του.

Κι όπως παραδέχθηκε, πλέον, είναι επιλεκτικός με τους αγώνες που βλέπει και θέλει να παρακολουθεί αναμετρήσεις που κάτι θα του δώσουν και θα του μάθουν, φέρνοντας ως παράδειγμα την Premier League.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy