Εθνική Κύπρου: Έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της

Ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας για την Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία στα πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Nations League (Β όμιλο της 3ης κατηγορίας)

Η Εθνική μας κρατούσε μια σημαντική νίκη στα χέρια της, καθώς ήταν μπροστά με 2-1 μέχρι το 90+3′, ωστόσο οι Βορειοϊρλανδοί ισοφάρισαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Έβανς.
Το σκορ άνοιξε στο 32λεπτό ο Κακουλλής με κεφαλιά μετά από μαεστρική εκτέλεση φάουλ του Χάμπου. Στο δεύτερο ημίχρονο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Κακουλλή στο 51’, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 71’ με τον Μακνάιαρ. Στη συνέχεια οι Βορειοϊρλανδοί ανέβασαν ρυθμό προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί μπροστά από την εστία του Χριστοδούλου, ισοφαρίζοντας τελικά σε 2-2 στο 90+4′ με γκολ του Έβανς. Ένα λεπτό αργότερα ο Χριστοφή σημείωσε τρίτο γκολ για την Κύπρο το οποίο στη συνέχεια ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 

Οι 11άδες:

Β.Ιρλανδία: Κάρσον, Σπένσερ (69΄ Μπράντλεϊ), Μπάλαρτ, Έβανς, Μπράουν, ΜακΝέρ, Ντέιβις, Τσαρλς (59΄ Τόμπσον), Λάβερι (59΄ Γουάιτ), Μακμέναμιν (69΄ ΜακΓιν), Λάφερτι (69΄ Ντ.Τσαρλς)

Στον πάγκο: Σάουθγουντ, Κλαρκ, Λέιν, Τ. ΜακΚαν, ΜακΚάλμοντ, Α. ΜακΚαν, Ντόνελι.

Κύπρος: Χριστοδούλου, Γκόγκιτς, Χάμπος, Χριστοφή, Παναγιώτου, Κακουλλής (78΄ Κατελάρης), Αρτυματάς, Λαϊφης (69΄ Ν.Ιωάννου), Κάστανος, Τζιωνής (58΄ Παπουλής), Πίττας (46΄ Φιλιώτης)

Στον πάγκο: Νεοφύτου, Toύμπας, Αντωνιάδης, Σατσιάς, Σπόλιαριτς, Αβραάμ, Κορέα, Λοϊζου

Κίτρινες: Ντέιβις/Λαϊφης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy