Οι εργασίες συνεχίζονται στο νέο γήπεδο της Λεμεσού – Έφτασε η ώρα για τον χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου

Αρκετά συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς έτσι ώστε το νέο γήπεδο της Λεμεσού να πάρει "σάρκα και οστά"

Η ιστοσελίδα μας επισκέφτηκε σήμερα(11/6) το νέο γήπεδο της Λεμεσού και είδε την πρόοδο των έργων που από μέρα σε μέρα προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά τον περιβάλλοντα χώρο οι εργασίες φτάνουν προς το τέλος τους έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος να δεχθεί την ειδική άμμο, στην οποία θα γίνει η τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν, ενώ στις κερκίδες συνεχίζεται η τοποθέτηση των πλαστικών καρεκλών. Ήδη έχουν τοποθετηθεί τα ηχεία και οι κάμερες, ενώ έχει πάρει τη θέση της και η γιγαντοοθόνη του γηπέδου.

Όσον αφορά την κεντρική κερκίδα είναι σχεδόν έτοιμη, με τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τα boxes και τους χώρους αναψυχής, καντίνες, εστιατόρια. Απομένει ο εξοπλισμός και οι τελευταίες πινελιές. Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εργασίες στους εξωτερικούς χώρους και μέσα σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαμόρφωση των χώρων στάθμευσης, ενώ τα εξωτερικά καλύμματα των κερκίδων τοποθετούνται και αυτά.

Το οδικό δίκτυο ήδη έχει ξεκινήσει και τα μηχανήματα δουλεύουν πυρετωδώς έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα στην προθεσμία που υπάρχει. Θα υπάρξει συγκεκριμένο οδικό δίκτυο για τους φιλοξενούμενους καθώς και για τους γηπεδούχους με τη δημιουργία κυκλικών κόμβων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy