Κριστιάνο Ρονάλντο: Απορρίφθηκε η υπόθεση σε βάρος του Πορτογάλου που είχε κατηγορηθεί για βιασμό

Η περιφερειακή δικαστής των ΗΠΑ, Τζένιφερ Ντόρσεϊ, απέρριψε την υπόθεση βιασμού εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο και τιμώρησε τον δικηγόρο της Κάθριν Μαγιόργκα για "κακή συμπεριφορά" και "υπεξαίρεση" εγγράφων.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού απορρίφθηκε το Σάββατο (11/6) η υπόθεση σε βάρος του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατηγορήθηκε για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Πορτογάλος καταγγέλθηκε από την Κάθριν Μαγιόργκα ότι τον Ιούνιο του 2009 τη βίασε σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου “Palms Casino” του Λας Βέγκας, με το θύμα να αξιώνει δεκάδες εκατομμύρια ως αποζημίωση.

Ο Πορτογάλος δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα κοιμήθηκε μαζί του συναινετικά και όχι κατόπιν πίεσης, ενώ και το 2018 τοποθετήθηκε μέσω ενός tweet: “Αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα είμαι και πιστεύω“.

 

πηγή:sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy