Καρμιώτισσα: Οι πρώτες τέσσερις… έπονται οι υπόλοιπες!!!

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στην ομάδα της Καρμιώτισσας που εντείνεται με νέες μεταγραφικές κινήσεις

Τις πρώτες τέσσερις μεταγραφικές τις κινήσεις έχει ολοκληρώσει η ομάδα της Καρμιώτισσας, όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας από επίσημα χείλη.

Ήδη από χθες(11/6) έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, κάτι που μα επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα.

Ο πρώτος είναι ο Razvan Gradinaru, Ρουμάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό εξτρέμ. Είναι 26χρονών και δεν έχει αγωνιστεί εκτός Ρουμανίας, η Καρμιώτισσα θα είναι η πρώτη του ομάδα εκτός της χώρας του. Ο δεύτερος είναι ο Τσέχος, Tomas Celutska, 30 χρόνων και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως αριστερό μπάκ αλλά και εξτρέμ. Ο Τσέχος θα είναι και αυτού η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Τσεχίας.

Ο 22χρονος Ιβοριανός, Aoubakar Doumbia είναι η τρίτη μεταγραφή. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ έχει θητεύσει εκτός από τη χώρα του την Ακτά Ελεφαντοστού, σε Φιλανδία και Ισραήλ. Ο τέταρτος είναι ο Ελλαδίτης, Μνώλης Τζανακάκης που αγωνίζεται ως δεξί μπακ με θητεία και εμπειρία στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Ο 30χρονος αμυντικός έχει αρκετή εμπειρία και θα βοηθήσει τη νεοφώτιστη ομάδα της Καρμιώτισσας.

Απο εκεί και πέρα οι διεργασίες εντείνονται για τους υπόλοιπους στόχους, ενώ στη λίστα είναι και ο μέχρι πρότινος γνώριμος μας στην Ανόρθωση Σπύρος Ρισβάνης που έμεινε ελεύθερος από την πρώην του ομάδα. Ακόμα δεν έχει επέλθει οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι επόμενες μέρες τόσο για τον Ρισβάνη, όσο και για τους υπόλοιπους στόχους θα φέρουν εξελίξεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy