Είπε το «αντίο» στον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο: «Μην κλαις που τελείωσε»

Την οριστική αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ο Χοσέ Κρέσπο με ανάρτησή του στο Instagram.

Είπε το «αντίο» στον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο: «Μην κλαις που τελείωσε»

Την οριστική αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ο Χοσέ Κρέσπο με ανάρτησή του στο Instagram.

Κρέσπο: Είπε αντίο στον ΠΑΟΚ

Το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ είπε ο Χοσέ Κρέσπο με ανάρτησή του στο Instagram, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αποχώρησή του έπειτα από έξι χρόνια στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Ποτέ μην κλαις γιατί τελείωσε… Να είσαι χαρούμενος γιατί συνέβη και με ποιον τρόπο», έγραψε ο Ισπανός αμυντικός ολοκληρώνοντας έτσι έναν σπουδαίο κύκλο στην καριέρα του και συνέχισε:

«Ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα (μέσα στον αγωνιστικό χώρο), αλλά είναι κάτι που με αγγίζει. Μετά από έξι χρόνια υπάρχουν πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις οπότε θα είμαι σύντομος.

Σας ευχαριστώ.

Ήταν έξι υπέροχα χρόνια τα οποία απολαύσαμε μαζί. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα ζήσαμε μαζί. Αυτά τα έξι χρόνια έγιναν συνήθεια στη ζωή μου, γιατί όπως λένε, μια φορά ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ έγινε το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα σας κουβαλάω βαθιά μέσα στην καρδιά μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όλοι μαζί μεγαλώσαμε αυτή την ομάδα και κάναμε την διαφορά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για αυτά τα έξι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη για τα πάντα. Πήρα πολλά μαθήματα, αλλά το πιο σημαντικό μάθημα που πήρα ήταν τα λόγια σας:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy