Απόλλων: Επιμένουν στην Ελλάδα για Κρέσπο – Είναι ήδη στην Κύπρο ο ατζέντης του Ισπανού

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα ο Κρέσπο έχει στα χέρια μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον Απόλλωνα

Παρά τη διάψευση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, ότι δεν υφίσταται θέμα για τον Χοσέ Κρέσπο, εντούτοις τα ελλαδικά μέσα συνεχίζουν να φέρνουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο ατζέντης του Ισπανού κεντρικού αμυντικού είναι ήδη στην Κύπρο για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής, με το δημοσίευμα να κάνει επίσης λόγο για ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση από τους πρωταθλητές στον Κρέσπο.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Τίτλος:

Ο ατζέντης του Κρέσπο «δίνει τα χέρια» με τον Απόλλωνα Λεμεσού

 

Ο Χοσέ Κρέσπο θα φύγει από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο ατζέντης του 35χρονου Ισπανού στόπερ είναι από χθες στο νησί για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Η πρωταθλήτρια Κύπρου τού πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές που τον ικανοποιούν και έτσι έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του να ταξιδέψουν στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι πρωταθλητές φέρονται να έχουν καταθέσει ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση στην οποία πρόσθεσαν μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου και ευρωπαϊκών επιτυχιών, ώστε να πείσει τον Κρέσπο να αποδεχθεί την πρόταση.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy