Απόλλων: Επαγγελματικά συμβόλαια σε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές

Μάριος Αυγουστή και Όλιβερ Μάικλ Ρόμπινσον υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με τους "γαλαζιους"

Με επίσημη του ανακοίνωση ο Απόλλωνας ενημέρωσε για τη συμφωνία και την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, Μάριο Αυγουστή και Όλιβερ Μάικλ Ρόμπινσον οι οποίοι ήταν στην ομάδα Νέων Κ19 και από μικροί ήταν στην Ακαδημία του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Νέων Κ-19.

Ο Μάριος Αυγουστή (28/01/2004) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2024 κι αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Τη λήξασα αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος Νέων Κ-19 συμπλήρωσε 24 συμμετοχές σημειώνοντας δύο γκολ.

Ο Όλιβερ Μάικλ Ρόμπινσον (08/04/2005) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2024 κι αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά. Τη λήξασα αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος Νέων Κ-19 συμπλήρωσε 19 συμμετοχές σημειώνοντας πέντε γκολ.

Ο Απόλλωνας εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα των νεαρών ποδοσφαιριστών, και με σκληρή δουλειά να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy