Ανόρθωση: Ρισβάνης, Χουσμπάουερ, Αραγιούρι και Τζουρ αποχωρούν

Επίσημες ανακοινώσεις από την Ανόρθωση για ολοκλήρωση συνεργασιών

Με επίσημες της ανακοινώσεις η Ανόρθωση ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τζουρ, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης και Αραγιούρι αποχωρούν από την “Κυρία”.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη λήξη του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Ασσάφ Τζουρ. Στη διετή παρουσία του κατέγραψε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόζεφ Χουσμπάουερ. Ο ποδοσφαιριστής είχε μια γεμάτη διετία με την ομάδα μας, όπου στέφθηκε κυπελλούχος και συμμετείχε στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας σε 82 επίσημους αγώνες και σκόραρε τρεις φορές.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

 

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πάουλους Αραγιούρι.

Ο Φινλανδός εντάχθηκε στην ομάδα μας το Καλοκαίρι του 2021 και αγωνίστηκε σε 38 επίσημους αγώνες σκοράροντας ένα γκολ. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Ρισβάνη. Στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στα «κυανόλευκα» ο Ελλαδίτης στέφθηκε κυπελλούχος και συμμετείχε στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Αγωνίστηκε 49 φορές με το «Φοίνικα» στο στήθος. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy