Η πρώτη… επίσημη 11άδα του Πογέτ στην Εθνική: Με Τσιμίκα-Ρότα και Μάνταλο βασικούς!

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στην πρεμιέρα του Nations League, με την πρώτη… επίσημη 11άδα του Γκουστάβο Πογέτ να γίνεται γνωστή!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Nations League ξεκίνησε! Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία (2/6, 21:45, LIVE bwinΣΠΟΡ & sportfm.gr) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με την πρώτη… επίσημη 11άδα του Γκουστάβο Πογέτ να γίνεται γνωστή.

Η 11άδα, λοιπόν, είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Λημνιός, Μάνταλος, Γιακουμάκης.

Σε 4-3-3 «κατεβάζει», πιθανότατα, τους διεθνείς ο Ουρουγουανός τεχνικός, που κάνει ντεμπούτο σε αγώνα όχι φιλικού χαρακτήρα. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τον Ρότα στο δεξί άκρο, αντί του Κώτσιρα, και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Τα στόπερ θα είναι οι Μαυροπάνος-Χατζηδιάκος. Από εκεί και πέρα, στο κέντρο θα παίξει ο Σιώπης, έχοντας δίπλα του τον Μπουχαλάκη και τον Μάνταλο, στο δεξί «φτερό» θα είναι ο Λημνιός, στο αριστερό ο Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής, το νικηφόρο 1-0 κόντρα στη Ρουμανία, η 11άδα είναι η ίδια, με εξαίρεση τον Πέλκα. Στη θέση του απόψε ξεκινάει ο Μπακασέτας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy