ΘΥΡΑ 3: “Η Α.Ε.Λ θα επιστρέψει γιατί το οφείλει στον πύρινο της κόσμο που στέκεται στο ύψος του στα δύσκολα, περήφανος με το κεφάλι ψηλά αψηφώντας τις πίκρες”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, ΘΥΡΑ 3 σχετικά με τη σεζόν που πέρασε, στην οποία άπαντες όπως τονίζουν πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Αναλυτικά:

Στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς όπως αυτής που μόλις διανύσαμε, μπορούσαμε με τεράστια ευκολία να ρίξουμε ανάθεμα κατά πάντων, κρύβοντας κάτω απ’ το χαλί τις πραγματικές ευθύνες οι οποίες αφορούν όλους μας ανεξαιρέτως. Αντί αυτού εμείς επιλέξαμε το δρόμο της αυτοκριτικής, για να δούμε πρώτα τι κάναμε και τι δεν κάναμε για να καταλήξουμε σε μια καταστροφική από κάθε άποψη χρονιά για το Σωματείο.
Ο λόγος μας όντας ένας Σύνδεσμος με 32 και βάλε χρόνια ιστορίας, έχει κάποια βαρύτητα την οποία αν την χειριστείς κάποια στιγμή λανθασμένα αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό, γι’ αυτό και η στάση σιωπής κάποιες φορές είναι κάτι το οποίο επιλέγουμε κι’ ας μεταφράζεται από τους διάφορους καλοθελητές ως στάση αδυναμίας. Αδύναμος στα δικά μας μάτια είναι αυτός ο οποίος έχει ανάγκη να προβάλλεται συνεχώς δημοσιοποιώντας το οτιδήποτε ‘’κάνει’’ και όχι αυτός που πνίγει τα νεύρα του και δρα ουσιαστικά και αθόρυβα για το καλό και μόνο του Σωματείου.
Δεν θα αναλύσουμε δημοσίως τα όσα μας ταλαιπωρούν και τα αντιλαμβανόμαστε ως πρόβλημα καθώς γνωρίζουμε πως τα διάφορα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια περιμένουν στην γωνία, για να δουν τον κόσμο της Α.Ε.Λ να διαφωνεί και να πέφτει στον βούρκο της εσωστρέφειας. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Το μόνο το οποίο μπορεί να λεχθεί την δεδομένη στιγμή, είναι πως οι μέρες της κρίσης πλησιάζουν για όλους και τώρα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι βλέψεις και οι σκοποί όλων όσων μπορούν και θέλουν να αποτελέσουν μέρος αυτού του τεράστιου Συλλόγου την νέα χρονιά. Τα όποια ξεκαθαρίσματα οφείλουν να γίνουν γρήγορα και εντός των επόμενων ημερών γιατί η Α.Ε.Λ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι του χρόνου θα επιστρέψει εκεί που της αρμόζει, σε όλους τους τομείς, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο.
Η Α.Ε.Λ θα επιστρέψει γιατί το οφείλει στον πύρινο της κόσμο που στέκεται στο ύψος του στα δύσκολα, περήφανος με το κεφάλι ψηλά αψηφώντας τις πίκρες. Αυτή είναι η διαφορά του ΑΕΛίστα με τους υπόλοιπους γιατί δεν έμαθε ποτέ να απαντά ψιθυριστά στο ‘’τι ομάδα είσαι;’’ ούτε θα τον ακούσεις να ξεστομίσει την ντροπή του ‘’δεν ασχολούμαι’’. Αυτή η ομάδα δεν ξεχώριζε ποτέ ούτε για τους προέδρους της, ούτε για τους προπονητές της , ούτε για τους αθλητές της, αυτή η ομάδα από την 4η Οκτωβρίου του 1930 μέχρι και σήμερα ξεχωρίζει για τον κόσμο της και για το ότι δεν προσκύνησε ποτέ κανέναν.
Για τα ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που χάραξαν της ζωές μας και για τα παιδιά μας που θα κληρονομήσουν αυτό το αχαλίνωτο πάθος, οφείλουμε να θωρακίσουμε τον Σύλλογο και να τον κρατήσουμε δυνατό και μονιασμένο τώρα στα δύσκολα. Τέρμα στην μουρμούρα, τέρμα στις ανούσιες διαμάχες, όλοι μαζί ενωμένοι με ομοψυχία να τοποθετήσουμε την Α.Ε.Λ μας εκεί που της αρμόζει.
ΥΓ1 : Εμάς δεν μας χαρίστηκε ποτέ κανένας γι’ αυτό και ο αγώνας της Α.Ε.Λ και του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με την νέα χρόνια θα είναι και πάλι ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Γιατί για να κερδίσουμε κάτι εμείς δεν θα μας δώσει κανείς λευκές επιταγές, ούτε θα εμφανιστούν αόρατα χέρια βοήθειας. Ό,τι κερδίζαμε πάντοτε το οφείλαμε στην δικιά μας και μόνο δύναμη.
ΥΓ2: Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της επόμενης Γενικής Συνέλευσης.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy