Στο στόχαστρο της ΑΕΛ ο Afonso Sousa

Μια πολύ καλή περίπτωση μεσοεπιθετικού που μπορεί να προσφέρει πολλά

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκόμισε η ιστοσελίδα μας, ο Πορτογάλος επιθετικός μέσος, Afonso Sousa βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται στην Μπελενένσες τα τελευταία δύο χρόνια. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Πόρτο και έχει μάνατζερ τον Ντέκο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις μεταγραφές των Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και Τικίνιο Σοάρες.

Ο νεαρός Σόουζα στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Μπελενένσες, έχει συνολικά 55 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.  Ο βραχύσωμος δεξιοπόδαρος Πορτογάλος αγωνίζεται σε όλα τα σημεία του κέντρου ως επιθετικός χαφ. Έχει πολύ καλή κοντινή και μακρινή πάσα ενώ είναι γρήγορος, ζητά την μπάλα και παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς να τελειώνει ο ίδιος συνήθως τις φάσεις.

Τα δικαιώματά του ανήκουν κατά 50% στην Πόρτο η οποία τον πρότεινε μέσα στα ανταλλάγματα για Σεμέδο, όταν προέκυψε το γνωστό πρόβλημα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy