ΑΕΛ: “Έκλεισε” με νίκη στο αντίο Παντελίδη, υπό το βλέμμα Σίλας

Η ΑΕΛ με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα επικράτησε του Εθνικού με 2-1 στο Δασάκι

Η ΑΕΛ “έκλεισε” με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν στο τελευταίο παιχνίδι του Σάββα Παντελίδη στο πάγκο της ομάδας και υπό το βλέμμα του Σίλας, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του Ελλαδίτη τεχνικού. Ο Εθνικός αποχαιρετά την Α Κατηγορία.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 17’ και ήταν για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Μάριου Ηλία να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι. Το σκορ άνοιξε η ΑΕΛ στο 39’ με πλασέ του Τσέποβιτς, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Έουλερ. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Τσέποβιτς να προσπαθεί να νικήσει στο τετ α τετ με εξωτερικό φάλτσο τον Καβαλεούσκι, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
Ο Εθνικός ισοφάρισε στο 64’ με τον Ελουντού να σημειώνει με πλασέ το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Το γκολ της νίκης για την ΑΕΛ σημείωσε ο Μιλιντσεάνου στο 88′.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy