“Μύρισε” τίτλος στη Λεμεσό – Σοβαρό προβάδισμα για τον Απόλλωνα

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1-2

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Απόλλωνας έδειξε ότι θέλει τη νίκη, πήρε την κατοχή προσπάθησε να δημιουργήσει και στη δεύτερη του τελική σκόραρε με τον Ντανίλο. Ο Άρης “απάντησε” με αυτογκόλ του Χαμάς, για να περάσει ξανά μπροστά κάνοντας το 2-1 ο Απόλλωνας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χάμπου! Ο Ντιγκινί με κεφαλιά έκανε το 3-1 και πλέον όλα άρχισαν να “μυρίζουν” τίτλο!

Αναγνωριστικά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να απειλήσει. Με τη συμπλήρωση τους ήρθε η μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Γιάγκα να αποκρούει εντυπωσιακά ο Βάνα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «γαλάζιοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Ντανίλο Σπόλιαριτς. Ο Απόλλωνας  πήρε για τα καλά τον έλεγχο του αγώνα, όμως με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, ο Γιοβάνοβιτς χρειάστηκε να επέμβει με τις γροθιές σε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Μόργκαν.

Στο 24΄σε μια ανύποπτη φάση και μετά από πλάγιο στην περιοχή του Απόλλωνα, από τον Καζού, Χαμάς και Γιοβάνοβιτς δεν συνεννοήθηκαν και η μπάλα κτυπώντας στον πρώτο μπήκε στα δίκτυα με τον Άρη να ισοφαρίζει και να χρεώνεται αυτογκόλ στον Χαμάς. Ο Απόλλωνας πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ στο με την πάροδο οκτώ λεπτών με τον αρχηγό του τον Χάμπο νε εκτελεί απευθείας εκτέλεση φάουλ και να «καρφώνει» τη μπάλα στα δίκτυα του Βάνα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει αφού η μπάλα κόντραρε στο τείχος!

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει μετά από τρία λεπτά με ατομική ενέργεια του Μπαμπίκα, όμως ο Γιοβάνοβιτς ήταν εκεί και έσωσε. Με κεφαλιά του Ντιγκινί μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολ, ο Απόλλωνας έκανε τα γκολ του τρία, με τη Δυτική να παίρνει “φωτιά” με τους φίλους των “γαλάζιων” να βρίσκονται στους “εφτά ουρανούς”

Μια φάση για τον Άρη με τη λήξη του ημιχρόνου δεν έφερε κάτι, ενω ένα φάουλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για τον Άρη πέρασε ανεκμετάλλευτο για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με τον Απόλλωνα να είναι μπροστά με 3-1 και αγκαλιά με το πρωτάθλημα!!!

 

Κίτρινες: Μόργκαν, Σίντεφελντ, Ρογκάλια / Πίττας

Άρης: Βανά, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Φράγκος, Καζού, Κβάσιουκ, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Ρονκάλια, Μπογκνάρ, Μπαμπίκα.

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Μανού, Σικόρσκι, Ανδρέου, Σλόγκαρ, Γιαμπλόνσκι, Ματθαίου, Κορόμα, Σιμιόν.

 

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Χάμπος, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Χαμάς, Σπόλιαριτς, Κολ, Ντιγκινί, Πίττας, Γιάνκα.

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Φιλιώτης, Κατελάρης, Βούκασιν, Ίλιεφ, Νογιόκ, Τζουμ, Ογκεντά, Ψύχας, Αλμπάνης, Ίντζια, Νταμπό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy