Ζόρνιγκερ: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι προπονητής της ομάδας της χρονιάς”

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά από το τέλος του αγώνα με τον Άρη και τη νίκη – κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Μεγάλο βράδυ. Μετά από 16 χρόνια, υπήρχε πολλή αναίτια πίεση λόγω του παρελθόντος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι προπονητής της ομάδας της χρονιάς. Ξεχωριστό ευχαριστώ στους δύο οπαδούς που μου έδειξαν το μεσαίο δάχτυλο όταν έφευγα από το γήπεδο μετά τον αγώνα στην Πάφο. Πανηγυρίστε με τους άλλους. Είστε επαγγελματίες στο να είστε οπαδοί κι εγώ επαγγελματίας προπονητής.

Απολαύστε τη βραδιά και τις επόμενες που θα πανηγυρίζουμε, ίσως βρεθούμε, αν θέλετε θα βγάλουμε selfie. Δεν κάνει διαφορά αν 10.000 πανηγυρίζουν ή αν 50.000 πανηγυρίζουν, αγαπώ αυτό το παιχνίδι. Είναι η αγάπη της ζωής μου. Ήταν ωραίο επειδή ήταν σκληρή χρονιά με πάνω και κάτω. Κάποιος μου είπε ότι πρέπει να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαστε η πιο ακριβή ομάδα, δεν έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ, ήταν επιτυχία της ομάδας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy