Διασωληνωμένος 20χρονος οπαδός μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλων

Τραυματίστηκε στα επεισόδια του ντέρμπι

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας διακομίσθηκε 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ντέρμπι Ανόρθωσης – Απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος φέρει σοβαρά εγκαύματα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ως σοβαρή.

Επεισόδια μεταξύ μερίδας οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου(30/4), λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, έξω από το γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός, ενώ οι οπαδοί άναψαν αρκετές εστίες φωτιά στην περίμετρο του γηπέδου. Η Αστυνομία έκανε χρήση του οχήματος Αίαντας για την κατάσβεση των εστιών φωτιάς, αλλά και για να απομακρύνει τους οπαδούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι οπαδοί έριξαν φωτοβολίδες, κροτίδες και πέτρες. Στο σημείο έσπευσαν πάνοπλα μέλη της Δύναμης, σε μια προσπάθεια να επιβάλουν τη τάξη. Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy