Νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών ο Ηρακλής Πιττάκας

Η KOK ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ηρακλή Πιττάκα, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Γυναικών.

Ο νέος τεχνικός της Εθνικής Γυναικών θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους προσεχείς αγώνες της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου στη Λευκωσία.

Ο Ηρακλής Πιττάκας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω ως Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Γυναικών. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα, ώστε να μπορέσουμε να κτίσουμε την Εθνική Κύπρου για το παρόν και το μέλλον.

Υπάρχουν πολύ ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στους προσεχείς αγώνες. Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι για το εθνόσημο και υπόσχομαι ότι θα εργαστούμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ΚΟΚ, Ανδρέα Μουζουρίδη, και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Εμείς ξεκινάμε άμεσα δουλειά, για να μπορέσουμε να δούμε στο παρκέ την Εθνική ομάδα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy