Με Μπίσεσβαρ κόντρα στη Μαρσέιγ

Η 11άδα του ΠΑΟΚ

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (7/4, 22:00), στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου τελικά, όπως αναμενόταν, επέλεξε τον Μπίσεσβαρ για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής στο 4-2-3-1, με τους υπόλοιπους να είναι οι γνωστοί. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Τσιγγάρας και Κούρτιτς, σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους ο Αουγκούστο, με τους Μπίσεσβαρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να κινούνται στα δύο άκρα, ενώ ο Άκπομ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του «δικεφάλου του Βορρά»:

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Ταλιχμανίδης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Φιλίπε Σοάρες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy