Πρώτη φορά γίνεται στα βραβεία Όσκαρ: Ο Γουίλ Σμιθ χτύπησε τον παρουσιαστή στη σκηνή

Ίσως η πιο άβολη σκηνή στην ιστορία του θεσμού

Μία πολύ άβολη σκηνή-ίσως η πιο άβολη στην ιστορία του θεσμού- έλαβε χώρα στην 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, μεταξύ του Γουίλ Σμιθ και του Κρις Ροκ.

 

Όταν ο κωμικός παρουσίαζε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ, αστειεύτηκε με τα ζευγάρια ηθοποιών που ήταν παρόντα στην τελετή. Σχολιάζοντας την σύζυγο του Σμιθ, Jada Pinkett Smith, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας εξαιτίας του οποίου χάνει τα μαλλιά της, είπε «Jada σ’αγαπώ, το G.I. Jane 2 σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2022: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, οι χαμένοι και οι εκπλήξεις

Τότε, ο Will Smith ανέβηκε στην σκηνή και έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο του Κρις Ροκ, ενώ αφού επέστρεψε στην θέση του του φώναξε: «Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο γαμ…νο στόμα σου».

Ο Κρις Ροκ συνέχισε την απονομή αισθανόμενος προφανώς πολύ άβολα, παραμένοντας ωστόσο σχετικά ψύχραιμος.

Δείτε τα βίντεο:

 

Με δάκρυα στα μάτια ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε «συγγνώμη»

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο νωρίτερα άφησε αποσβολωμένη όλη την αίθουσα ανεβαίνοντας στη σκηνή για να χαστουκίσει τον χιουμορίστα Κρις Ροκ, ο οποίος μόλις είχε πετάξει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του – η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ έχει αλωπεκίαση -, προκαλώντας του το ξέσπασμα οργής.

«Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Πηγή: sigma live

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy