Μπαίνει φως και ήχος στο νέο γήπεδο – Ξεκίνησαν οι εργασίες για το οδικό δίκτυο(pics)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο νέο γήπεδο, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες για το οδικό δίκτυο

Εντατικά συνεχίζονται η οι εργασίες ολοκλήρωσης του νέου γηπέδου της Λεμεσού, που εδώ και κάποιες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα και η ονομασία του με την χορηγό εταιρεία να είναι η “Άλφα Μέγα”. Η συμφωνία πάντως για την ονοματοδοσία του γηπέδου είναι συμφέρουσα για τις ομάδες και τη διαχειριστική εταιρεία του γηπέδου την ΑΑΑ.

Όσον αφορά τις εργασίες, διαφορετικά συνεργεία δουλεύουν στον περιβάλλοντα χώρο με τις νέες “πινελιές” που μπαίνουν να είναι ο φωτισμός και τα μεγάφωνα. Οι προβολείς και τα ηχεία έκαναν την εμφάνιση τους, στο στέγαστρο του γηπέδου που θα δώσουν τον κατάλληλο φωτισμό και ήχο. Επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες έτσι ώστε να διαμορφωθεί ο αγωνιστικός χώρος με τις υπόγειες σωλήνες απορρόφησης και τα υπόλοιπα που χρειάζονται.

Παράλληλα με τις εργασίες εντός του γηπέδου ξεκίνησαν και οι εργασίες αποπεράτωσης των δρόμων που θα γίνουν, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες μέσα από τον φακό της ιστοσελίδας μας:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy