Γιατί κύριε Χαραλαμπίδη;

Ανομοιομορφία παρατηρείτε στην κλήση της Εθνικής Παίδων, αφού σε σύνολο τεσσάρων ομάδων από τη Λεμεσό, μόνος ένας κλήθηκε.

Πρεμιέρα σήμερα(1/3) στο Αναπτυξιακό τουρνουά Εθνικών Ομάδων Παίδων Κ-17 (γεννηθέντες 2006) που θα φιλοξενείται στην Κύπρο.

Το τουρνουά διοργανώνει η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA και εκτός από την Κύπρο, συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες Παίδων της Τσεχίας, της Δανίας και της Νορβηγίας. Στην κλήση του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης κάλεσε μόνο ένα νεαρό ποδοσφαιριστή από τις ομάδες της Λεμεσού και συγκεκριμένα τον Ανδρέα Κωνσταντίνου από τον Απόλλωνα.

Ενώ στις προηγούμενες κλήσεις για προπονήσεις αλλά και για φιλικά είχαμε κι άλλους Λεμεσιανούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, εντούτοις ο κύριος Χαραλαμπίδης προτίμησε τελικά να μην τους καλέσει. Και διερωτόμαστε εμείς κύριε Χαραλαμπίδη, είναι πολύ καλύτεροι οι άλλοι από άλλες ομάδες και άλλες πόλεις ή συμβαίνει κάτι άλλο; Να δεχθούμε ότι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα προπορεύεται και καλέσατε οκτώ ποδοσφαιριστές, έπρεπε να καλέσετε όλη την ενδεκάδα! Η ομάδα του Απόλλωνα είναι κι αυτή στη 2η θέση και μόνο ένα τελικά έχετε στην κλήση, δεν θα μπορούσατε να τον αφήσετε έξω άλλωστε, ενώ από την ομάδα της Καρμιώτισσας υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είδατε και ο προηγούμενος ομοσπονδιακός προπονητής τους είχε στις κλήσεις του και τους αφήσατε έξω.

Τι ίδιο ισχύει και την ομάδα της ΑΕΛ, όπου και εκεί υπάρχουν αξιόλογοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Από πλευράς Άρη επίσης τίποτα, ενώ στην κλήση σας ασχοληθήκατε με το πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας. Απλά κύριε Χαραλαμπίδη, θα μπορούσατε ίσως καλύτερα; Εσείς ξέρετε…

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy