Νίκη – Άνοδος και φουλ για τίτλο!!!

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα με την ομάδα της ΑΕΠΠ να εξασφαλίζει με τη σημερινή(26/2) της νίκη την άνοδο στην Γ ' κατηγορία

Ιστορική η σημερινή(27/2) μέρα για την ΑΕΠΠ που με τη νίκη της κόντρα στην ΕΝΑΔ με 2-1 εξασφάλισε την άνοδο της στην Γ κατηγορία και πλέον οδεύει ολοταχώς για το πρωτάθλημα.

Πολύ καλή απόδοση για την ΑΕΠΠ στο πρώτο ημίχρονο που παρά τη ψυχρολουσία του γκολ που δέχθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, κατάφερε να αντιδράσει και να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1 από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο δέχθηκε το γκολ, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΠΠ ήταν καταιγιστική. Πέτυχε δύο γκολ με τους Νεοφύτου και Παναγή, ενώ έχασε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι τα μισά οι φιλοξενούμενοι της ΕΝΑΔ μπήκαν πιο δυνατά, με την ΑΕΠΠ να οπισθοχωρει και τον τερματοφύλακα να χρειάζεται να επέμβει.

Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς ν αλλάζει κάτι με την ΑΕΠΠ να παίρνει τη νίκη και να ανεβαίνει μαθηματικά στην Γ κατηγορία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy